Tsono's Pulse - Does Your Chewing Gum Lose Its Flavour

Kaffe utan el

Dags att modernisera
Nu. Nu får det vara nog faktiskt. Det är dags att modernisera lite mera. Imorse bestämde jag mig för att detta fick vara den sista gången som jag tog en elstöt från min gamla kaffebryggare. Varje morgon när man sätter på den så för man en elstöt som går genom hela kroppen. VIsst, det är ett bra sätt att vakna på, men jag tänker att det är ju kaffe också. Så idag så har jag införskaffat mig en ny, fin, svart kaffebryggare. Som jag förhoppningsvis inte kommer att få massa stötar av. Min pojkvän kommer ju att bli helt överlycklig verkligen. Varje gång han är här så skäller han på mig för min skruttiga bryggare. Och jag säger alltid att den har sentimentalt värde för mig. Och det har den faktiskt också, jag vet inte ens om jag kommer klara av att slänga den. Det kanske är löjligt men den kommer nog att hamna på vinden. 

Varför gör man så? Om man inte kan slänga något, varför känns det då bra att ha den på vinden? Jag kommer ju aldrig någonsin tänka på den, på att den står där och det kommer absolut aldrig falla mig in att ta ner den igen. Så varför inte bara slänga den så från början? Nej jag förstår inte det där, men det är något som gör att det helt enkelt inte går. Det är nästan fysiskt omöjligt. Kanske får jag e min pojkvän att gå upp på vinden och slänga den i smyg. Jag kommer ju ändå aldrig komma ihåg den.Ja så får det nog faktiskt bli tror jag. Men nu ska jag packa upp den ur kartongen och installera den hemma för ikväll så ska han komma hit och då ska jag överraska honom med en kopp kaffe, utan el i.